• De winnaars zijn bekend!

    Dirk, Intratuin en Tempur winnen de Beste Folder Awards 2017!
    Van harte gefeliciteerd!

  • twitter

    Volg de Beste Folder Awards nu ook op Twitter @BesteFolder!

DDMA Businessgroep Verspreidingen

Beste Folder Awards is een initiatief van de DDMA Businessgroep Verspreidingen waarmee de consument zich kan uitspreken over de in zijn ogen beste huis-aan-huis folder in de categorieën ‘nationaal’ en ‘regionaal’. Deze publieksprijs is in het leven geroepen om aandacht te vestigen op de reclamefolder als gewaardeerd medium. De leden van de DDMA Businessgroep Verspreidingen zetten zich in voor een verdere professionalisering van de distributienetwerken. Ook genereert de groep bestedingscijfers en promoot zij huis-aan-huis folders als effectief communicatiemedium, zoals met de Beste Folder Awards. De groep is verder verantwoordelijk voor de zelfregulering in de vorm van de NEE/JA, NEE/NEE sticker voor op de brievenbus.

DDMA WG Plein 508 | 1054 SJ Amsterdam | t: 020-4528413 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Q&A

Sinds de oprichting in 2003 is Q&A uitgegroeid tot een leidende retailpartner voor kennis, onderzoek, advies en opleiding. Naast de diverse verkiezingen die we organiseren voeren wij verschillende onderzoeks- en adviesopdrachten uit, die leiden tot essentiële inzichten en adviezen die toepasbaar zijn op alle niveaus binnen een organisatie. Dit helpt onze klanten om iedere dag weer beter te presteren. Daarnaast draagt Q&A bij aan de kennisvergroting in de retailsector door middel van trainingen, masterclasses, presentaties en workshops. Heeft u een vraag? Wij hebben de oplossing. Wij zijn uw retailpartner voor kennis, onderzoek, advies en opleiding.

Voor meer informatie over Q&A kunt u onze website bezoeken.